Suuzzz.nl - Suzanna Mangar
Suuzzz Zang & Performance Club
 
Ben je tussen de 8 en de 15 jaar?

Woon je in Hoofddorp of omgeving?
 
En doe je niets liever dan zingen en wil je ook het podium op? Geef je dan op voor de Suuzzz Zang & Perfomance Club.
In een groep met leeftijdsgenootjes werken we d.m.v. leuke oefeningen aan je zangtechniek en presentatie. Daarbij krijg je ook nog wat theorie, maar maak je niet druk want we gaan natuurlijk vooral veel zingen. Oh ja! Aan het eind van het seizoen doen jullie een spetterend optreden!

 
  
Het ontstaan van de Club
Omdat de zangworkshop voor het 1e lustrum feest van de Brede School IJtocht Midden april 2008 een groot succes was ben ik in februari 2009 de Suuzzz Zang & Performance Club gestart.

Het "grote" optreden in de theaterzaal van Het Braambos was wederom een geweldig succes, mede dankzij de volle zaal en door de fantastische zangkunsten van mijn leerlingen en niet te vergeten de 'Band' die een paar van de kinderen muzikaal hadden bijgestaan.Twee van mijn leerlingen, Maxime Plevier en Quinty Meijer hadden het zelfs zo ver gebracht dat ze uitgenodigd werden om hun zelf geschreven liedje voor te zingen voor de jury van het Junior Songfestival ze zaten bij de laatste 32 deelnemers. Leuk he! Ook zijn mijn leerlingen, Quinty Meijer, Kilian Visser en Yamuna Muller uitgekozen als 3 van de 6 jonge sterren die een solisten rol zullen krijgen in de Stem van Haarlemmermeer wat plaats vind op 13 februari 2011. (http://www.stemvanhaarlemmermeer.nl). 
 
De kinderen die zich hadden aangemeld, hebben geweldig gezongen tijdens dat optreden. Hieronder kun je een kijkje nemen:

Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Suuzzz Zang & Performance Club Hoofddorp-Morgen is vandaag
finale lied...
Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Yamuna Muller-Ben
 

Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Cassandra Driessens- A night like this
Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Maxime Plevier -Kom vlieg met me mee
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint